LPG-Mobilift-1

LPG-utbildning

Vi utbildar dig till LPG-terapeut!

Vi är ensamma om att utbilda och diplomera LPG-terapeuter i Sverige. En grundutbildning är i regel tre heldagar och anpassas efter vilken maskin man skall arbeta med. Vi sätter löpande ihop kurser med deltagare efter behov och har i regel utbildning varje månad.

Mekanisk stimulering av huden sänder signaler djupt ner till cellerna (exempelvis fettceller och fibroblaster), vilka provoceras till fysiologisk respons (som aktivering av elastin- och kollagenproduktion samt aktivering av lipolys).

lpg-sverige-maskin

Vid en LPG-behandling av kropp och ansikte masseras vävnaden effektivt genom vakuumsug och LPGs unika och patenterade munstycken. Bearbetningen styrs till olika vävnadslager och celler man vill komma åt och är 100 procent naturlig.

Oftast har vi kursen i våra lokaler på Östermalm i centrala Stockholm. Vi anordnar även vidareutbildningar inom LPG Endermologie.

Våra utbildare har omfattande erfarenhet av LPG Endermologie och är certifierade från LPG i Frankrike att hålla utbildning och diplomera terapeuter.

Vi utbildar kontinuerligt LPG-terapeuter. Hör av dig till oss om du är intresserad!