LPG-Alliance-2

LPG-maskiner

Att använda sig av LPG Endermologie innebär cellulär bearbetning så att det lagrade fettet minskas. Genom kontinuerligt använda tekniken är det möjligt att eliminera djup fettvävnad, som inte försvinner med annan behandling, såsom motion eller olika dieter.

Nya LPG Alliance för snabbare resultat

Ny kroppsteknik. Den nya kroppstekniken i LPG Alliance förenar LPGs tidigare tekniker så att behandlingen blir ännu skönare och effektivare. Redan efter tre behandlingar ser de flesta resultat i reducering av fett, celluliter och uppstramad hud.

Öka fettförbränningen med 70 procent. Genom mekanisk stimulering av fettcellen så försätts den i lipolys, det vill säga att fettet börjar förbrännas och minska i storlek.

Förbättra hudens kvalitet. Endermologie stimulerar bla fibroblasterna som producerar elastin, kollagen och hyaluronsyra. Den egna produktionen av hyaluronsyra ökar med fantastiska 80 procent och elastinet med 46 procent. Cirkulation och dränage ökar. Endermologie innebär förenklat en träning för vävnaden och ger en förbättrad hudkvalitet. 

LPG Integral 2 är den tidigare versionen för kropp- och ansiktsbehandling. Den är också en kompetent maskin och har samma ansiktsteknik som Alliance.

LPG-Integral-3

LPG Mobilift är maskinen för enbart ansiktsbehandling. En maskin i kompakt format med samma ansiktsteknik som med Alliance och Integral 2. Nedan visas en före- samt efterbild av LPG Mobilift.

Vi hjälper dig med finansieringen

De flesta LPG-terapeuter väljer att leasa sin LPG-maskin. Vi samarbetar med Wasa Kredit (Länsförsäkringar), DNB Finans (Den Norske Bank) och Nordic Finance. Då får du en fast månadsavgift och köper ut maskinen vid löptidens slut. Leasingbolaget gör en sedvanlig kreditprövning och kan ofta erbjuda 0 kr i kontantinsats. För att kunna ansöka om leasing måste man ha en registrerad firma. Då vi är uppkopplade online till leasingbolag kan vi i regel ge snabbt besked om leasingen för dig.

  • Garanti– Alla nya LPG-maskiner har 18 månaders fabriksgaranti.
  • Byte av LPG-maskin– Om du efter en tid skulle vilja uppgradera till en nyare modell av LPG-maskin så löser vi det.

Leverans och utbildning

För att planera leveransen av din maskin och utbildning till LPG-terapeut bör du vara ute cirka en månad i förväg. Vi levererar och installerar personligen maskinen i dina lokaler för att garantera att allt fungerar perfekt på plats.

Vi på Technovital är exklusiva representanter för LPG i Sverige och de enda som erbjuder LPG-maskiner.